Opnames BinnensteBuiten

Screenshot 24kitchen uitgekaderd

Binnenste Buiten op bezoek bij Poule Den Dungen

Na een ontzettend leuke opnamedag van KRO BinnensteBuiten met Leon Mazairac. Hebben we genoten van een overheerlijk gerecht gemaakt van onze Poule Den Dungen. Erg leuk om te doen en trots dat wij met het Genootschap gevraagd zijn door Leon. Belooft een hele mooie aflevering te worden, met veel van Den Dungen en onze prachtige Poule. 

Lees meer

Uitzending Hollandse Keukenmeesters

Screenshot 24kitchen uitgekaderd

Twee sterrenkok, Richard van Oostenbrugge van Restaurant Bord’Eau in Amsterdam en Angelique Schmeinck, Meesterkok en presentatrice van het programma Hollandse Keukenmeesters bij 24Kitchen, zijn in juli op de Boerderij van Poule Den Dungen geweest om in “levende lijve” kennis te maken met onze Poulen.  Daar zijn ze van alles te weten gekomen over onze bijzondere kip. Na het bezoek aan de boerderij is te zien hoe Richard in zijn restaurant in Amsterdam een bijzonder gerecht met onze topkip, een variant op de klassieker Liévre à la Royale, maakt.  Richard laat ook zien waarom hij kiest voor Poule Den Dungen; het vette karakter en de mooie structuur van het vlees, zorgen voor een super basis.

Lees meer

Nieuwe oogst

nieuweoogst1

Afgelopen week een leuk interview gehad met Tijs Kierkels van de Nieuwe Oogst.  Nieuwe Oogst informeert boeren, tuinders en vakgenoten over nieuws en ontwikkelingen in alle sectoren en regio’s en kent het hoogste bereik en lezerswaardering van alle agrarische vaktitels in Nederland. Nieuwsgierig naar het hele artikel ? klik op deze link!