Poule Den Dungen wordt professioneel geslacht en onmiddellijk na het slachten diepgevroren. Daardoor is levering gedurende het gehele jaar gegarandeerd. Ideaal voor een familiediner, origineel cadeau of gewoon omdat het zo lekker is. Het hele jaar zijn ze (zolang de voorraad strekt) diepvries verkrijgbaar.
Het hele jaar door zijn er ambachtelijke houdbare weckproducten te koop, met als basis Poule Den Dungen.

Bij de Poule wordt een paspoortje (met informatie over het leven van de Poule; met o.a. wanneer ze uit het ei is gekomen en de wei in mocht) en een leuke flyer geleverd met foto’s en informatie over de poule en een lekker recept.

Ze worden panklaar verkocht, geen delen. Het gewicht ligt tussen de 1,3 en 2,2 kg.

foto 410x308

 

Ambachtelijke en ouderwets geweckte producten van Poule Den Dungen

Om zelf van te genieten of om cadeau te geven.

Rillette – glazen pot van ca 300 ml – Gepekelde Poule den Dungen bouten en filet die daarna langzaam zijn gegaard in reuzel. De uitjes en kappertjes geven de rillette een heerlijk fris accent. Lekker bij de borrel, voor op een toastje of rustiek stokbrood. Maar ook lekker op een meergranenbroodje voor de lunch.

De producten zijn verpakt in een mooie glazen pot, voorzien van een klein informatie foldertje over Poule Den Dungen. (9 maanden houdbaar buiten de koelkast bij 15-18 °C, donker bewaren)